3Xtreme

3Xtreme is de nieuwe 3x3 tak van High Five. SBMTOUR2016Wij zijn zowel binnen de
vereniging actief als buiten in de wijk Tilburg Noord. 3x3 wordt steeds populairder binnen Nederland. Dit is voornamelijk te merken aan de steeds grotere opkomst tijdens het landelijke Streetball Masters toernooi.

Vanaf dit jaar opereren we vanuit High Five. Dit doen we bewust ter bevordering van teambuilding en skills vorming na het competitie seizoen.

Momenteel zijn we aan het
inventariseren hoeveel interesse er is. Aan de hand hiervan worden de trainingen ingep
land. De trainingen worden gegeven door Refael Dalnoot en Jerswin de Windt. Zij zijn tevens aanspreekpunt voor de trainers.

Zoals een ieder waarschijnlijk gezien heeft, organiseren wij de voorronde van Streetball Masters Zomertour 2016 op 12 juni in de Koepelhal. Dit is natuurlijk enorm spannend!

Het zou mooi zijn als we High Five/ 3Xtreme goed op de kaart kunnen zetten op  'ons' toernooi!

Buiten High Five zijn wij actief in Tilburg Noord om jongeren tussen de 14 en 22 die niet aangesloten zijn bij een vereniging te activeren om te basketballen. Ook hier ligt de focus op de 3x3. Dit is in samenwerking met meerdere partners, waaronder Buurtsport. Het doel is om hier uiteindelijk ook vaste 3x3 teams te vormen, zonder dat zij een verplichting hebben wat betreft de reguliere basketball competitie.

3xtreme