Lid worden?

 Lid worden van High Five Tilburg?

We hebben nog een paar vrije plekken in de competitieteams. Zowel voor de echte beginner als voor de spelers en speelsters die al langer basketballen. Heb je zin om te basketballen? Stuur dan een mail naar de ledensecretaris, dan kijken we of je ergens mee kunt trainen en laten je dit dan z.s.m. weten!

Je kunt gratis drie proeftrainingen doen waarna je kunt bepalen of je lid wilt worden. Als je wilt mee doen aan proeftrainingen, vul dan het proeftrainingformulier in en stuur het naar ledenadministratie@highfivetilburg.nl. Je krijgt dan een uitnodiging voor de training die het beste bij je past. Let wel: je moet je altijd aanmelden via de ledensecretaris. Zonder aanmelden mee trainen kan niet, want een aantal teams zitten al helemaal vol. Het zou natuurlijk vervelend zijn als je voor niets naar de sporthal komt.

High Five speelt de thuiswedstrijden in de Drieburcht. Daar zijn ook de meeste trainingen. Enkele teams trainen 1 x per week in een andere sporthal. Competitieteams trainen standaard 2 keer per week (met uitzondering van de onder 10 teams, zij trainen 1x per week). In welke leeftijdscategorie je zit is afhankelijk van je geboortejaar. Lees meer over leeftijdscategorie>>

We maken voor nieuwe leden onderscheid tussen competitie spelers en recreanten.

 Competitie spelers

Kinderen die competitie willen spelen kunnen bij een High Five team meetrainen, mits er in het team voor jouw niveau plaats is op dat moment. Je kunt dan gelijk starten met wedstrijden of op termijn instromen en starten als recreant.

Wil je na de proeftrainingen lid worden van onze club, stuur dan een ingevuld inschrijfformulier naar ledensecretaris@highfivetilburg.nl. Je kunt het bestand inscannen maar ook een (goed leesbare!) foto van het ingevulde formulier doormailen.

Informatie over de club staat in het infoboekje-high-five.

Informatie over de contributie vind je Hier>>

 

 Basketball's Cool (beginners)

Voor als je recreatief of vrijblijvender wilt beginnen met basketballen(dus nog geen wedstrijden), verzorgen we beginners trainingen voor 7 tm 10 jarigen (geboortejaar 2008, 2009 en 2010) .

Deze trainingen vinden plaats op vrijdagavond onder de naam Basketball's Cool. Bij Basketball's Cool leren kinderen spelenderwijs de basis van basketball om vanuit daar in te stromen naar een High Five (competitie) team. De training is van 18.00 tot 19.30 uur in Sporthal De Reeshof (Heerenveldendreef 8-10).

Let op: vergeet niet je van tevoren aan te melden bij de High Five Ledensecretaris (ledensecretaris@highfivetilburg.nlAnders heb je kans dat je voor niks komt!

Ook bij Basketball's Cool trainingen mag iedereen 3 gratis proeftrainingen volgen. Daarna kan een strippenkaart worden gekocht voor 20 euro. Voor elke training wordt een strip afgetekend. Wil je kind daarna in clubverband gaan basketballen en wedstrijden spelen, dan volgt de instroom in een competitieteam aan het begin van het nieuwe basketball seizoen. Pas dan word je ook lid van High Five en betaal je een vast bedrag aan contributie.

Meedoenregeling

Heb je wat minder te besteden? Of heb je een minimuminkomen? Dan kan je in aanmerking komen voor de Meedoenregeling. Jij en je gezinsleden kunnen daarmee een keus maken uit diverse activiteiten, bijvoorbeeld basketball! Voorheen regelde High Five dit voor je, maar dat kan helaas niet meer. Je kunt dit nu zelf doen op de website van Gemeente Tilburg.

Schuldvrijverklaring

Per 1 juli 2016 is de onderstaande regel van de NBB ingegaan. Deze regel betekent dat ieder nieuw lid een schuldvrijverklaring van de oude club moet aanleveren. Heb je de afgelopen 5 jaar niet bij een ander club van de NBB gespeeld? Dan moet je met je inschrijfformulier een verklaring meesturen dat je naar waarheid verklaart dat je in de afgelopen vijf jaar geen lid van de NBB bent geweest.

De betrokken speler dient dan een schuldvrijverklaring van zijn oude vereniging over te leggen aan zijn nieuwe vereniging. In die verklaring staat vermeld dat de speler voldaan heeft aan zijn (financiële) verplichtingen, voor zover voortvloeiende uit zijn lidmaatschapsverhoudingen met de oude vereniging. De oude vereniging is verplicht binnen vier weken na het verzoek van de speler deze verklaring te tekenen als aan de genoemde verplichtingen is voldaan. De nieuwe vereniging is verplicht naar de schuldvrijverklaring te vragen. Indien een speler geen geldige schuldvrijverklaring afgeeft, dient hij bij zijn aanmelding als lid bij de vereniging schriftelijk naar waarheid te verklaren dat hij in de afgelopen vijf jaar geen lid van de NBB is geweest.

Een aanvraag voor de schuldvrijverklaring is hier te downloaden

Contact

Heb je nog vragen over lid worden bij High Five of over het bijwonen van trainingen, stuur een mailtje naar: ledensecretaris@highfivetilburg.nl of via het contactformulier.  Alle informatie over High Five kun je ook nalezen in het Infoboekje High Five aug 2014.