Zaaldiensten

Onderaan deze pagina vind je per week een overzicht van uitwedstrijden, thuiswedstrijden en zaaldiensten (scheidsrechter, tafelen en zaalwacht). Als team ben je verantwoordelijk dat je er bent! Als je niet kunt, dan moet je zelf vervanging regelen. Geef een vervanging uiterlijk 3 dagen van te voren door aan wedstrijdsecretaris@highfivetilburg.nl

Het volledige wedstrijdschema voor jouw team vind je in de Sportlink app (basketball.nl).

Hoe werkt tafelen?

We werken sinds het seizoen (2017-2018) met het digitale wedstrijdformulier (via Sportlink). Aan het begin van het seizoen worden er informatieavonden gehouden over dit onderwerp, waarin duidelijk wordt uitgelegd hoe het programma werkt (houd aan het begin van het seizoen de website of sociale media in de gaten).

Training gemist en toch geïnteresseerd?
In dit filmpje wordt het allemaal stap voor stap uitgelegd. Daarnaast kun je hier een uitgebreide handleiding vinden. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon eens met iemand meekijken tijdens het tafelen.

Wedstrijden en teamtaken tweede seizoenshelft 2019
In onderstaande schema's vind je per week de wedstrijden en teamtaken van de eerste helft van de competitie. De schema's zijn nog onder voorbehoud. Omdat soms nog op het laatste moment wijzigingen plaatsvinden is het belangrijk om als team het overzicht wekelijks te checken.
Je mag deze diensten natuurlijk altijd onderling ruilen, maar geef wijzigingen altijd uiterlijk 3 dagen vooraf door aan de wedstrijdsecretaris!


Het overzicht van 4 t/m 6 oktober:


Het voorlopige overzicht van 11 t/m 13 oktober:


Het voorlopige overzicht van 18 t/m 20 oktober:


Het voorlopige overzicht van 25 t/m 27 oktober:


Het voorlopige overzicht van 1 t/m 3 november:


Het voorlopige overzicht van 8 t/m 10 november:


Het voorlopige overzicht van 15 t/m 17 november:


Het voorlopige overzicht van 22 t/m 24 november:


Het voorlopige overzicht van 6 t/m 8 december:


Het voorlopige overzicht van 13 t/m 15 december: