Veelgestelde vragen

Q?

Hoe werkt de leeftijdsindeling?

A.

Op basis van een door de Bond opgestelde leeftijdstabel op geboortejaar wordt bepaald in welke categorie je terecht komt.  Afhankelijk van je geboortejaar ben je het gehele seizoen officieel ingedeeld bij een bepaalde leeftijdsklasse. Het seizoen loopt van zomervakantie tot zomervakantie. In deze tabel zie je hoe de leeftijdsklasse in elkaar zit.

Q?

Hoe kan ik mij inschrijven?

A.

Alles over hoe lid te worden kun je vinden op onze site onder: contact - lid worden. Mocht je toch nog vragen hebben dan kun je altijd via ons contactformulier een berichtje sturen!

Q?

Op welke leeftijd kun je beginnen met basketballen?

A.

Vanaf 4 jaar ben je welkom! Voor de jongste basketballers zijn we in 2019 gestart met Peanuts Basketball. Dit wordt op zaterdagochtend gegeven in De Drieburcht. Aanmelden kan via de ledenadministratie.

Q?

Speelt High Five ook in de Reeshof?

A.

Onze thuishal is De Drieburcht op het Wagnerplein; hier zijn de meeste trainingen en alle thuiswedstrijden. Enkele teams hebben ook training in De Reeshof. Dit kan per seizoen wisselen.

Q?

Hoeveel kost het om bij High Five te basketballen?

A.

De contributie hangt af van je leeftijd en het aantal trainingen per week. Ook maakt het uit of je wel of geen competitie speelt. Wil je het precies weten, neem dan contact op met de penningmeester.