High Five start 3e ‘Bal zoekt Vrouw’

Na het daverende succes van Bal zoekt Vrouw start High Five een derde editie van de wervingscampagne. "Wel in een 'lightversie', maar ook aan het eind van dit seizoen bieden we meisjes en dames weer de kans om aan de basketbalsport te ruiken", vertellen coaches Hein Coppes en Laurence Harinandansingh.

TILBURG - Bal zoekt Vrouw biedt meisjes en dames, in de leeftijd van 8 tot en met 88 de kans om (hernieuwd) kennis te maken met de basketbalsport en met High Five.

De twee voorgaande edities van deze wervingscampagne Bal zoekt Vrouw leverden de club flink wat nieuwe leden op. Ook het komend seizoen kan de basketbalvereniging nieuwe leden gebruiken en dan ook weer met name vrouwelijke.

Vanaf deze week, 7 mei, vinden in de Drieburcht, Wagnerplein 1, de selectietrainingen plaats voor de diverse teams en op maandag 14 en 28 mei kunnen nieuwe meisjes en dames hun basketbaltalenten vertonen, tussen 19.00 en 20.15 uur.

Wil je meer informatie over basketballen bij High Five of over de actie Bal zoekt Vrouw, dan kun je terecht bij Jasper Schoonhoven (voorztter@highfivetilburg.nl).

Comments are closed.