High Five voor de vrijwilliger: Arjette

Arjette, wat is je taak precies?jacomijn

“Ik ben de afgelopen 2 jaar secretaris geweest. In deze afgelopen periode ben ik bezig geweest achter de schermen. Ik heb dit met erg veel plezier gedaan!” 

Waarom ben je vrijwilliger voor de club geworden?

“Toen ik er aan begon twijfelde ik erg omdat ik totaal geen basketbal achtergrond heb. Mijn dochter is een aantal jaren geleden begonnen bij High Five en omdat een club die bestaat uit vrijwilligers niet kan draaien zonder, wilde ik ook mijn steentje bijdragen. Ik heb het altijd leuk gevonden om te notuleren en zaken te ordenen. Daarnaast merkte ik, doordat ik een andere invalshoek heb door mijn niet basketbal achtergrond, ik juist ook een waardevolle aanvulling ben.

Waarom stop je?

“Na 2 jaar vind ik het tijd dat anderen het overnemen, ik heb het met veel plezier gedaan en heb de vereniging leren kennen als open, enthousiast, positief en blik vooruit.

Mocht je ooit getwijfeld hebben om een steentje bij te dragen laat je niet weerhouden omdat je denkt dat je geen kennis hebt, of iets niet zou kunnen, iedereen heeft iets wat je mee kunt nemen naar de club wat de club vooruit kan brengen.

Ik wil zeker betrokken blijven bij de club en zal ook zeker nog te vinden zijn in de zaal als bijv. zaalwacht of iets dergelijks.”

Heb jij ook zin om bestuurslid of vrijwilliger te worden? Mail dan naar  vrijwilliger@highfivetilburg.nl

Of spreek een bestuurslid aan.