Lid worden?

BASKETBALL DA'S PAS SPORT!

Hou jij van bewegen én van gezelligheid? Heb je zin in een snelle sport vol actie? Kom dan eens meetrainen bij basketballclub High Five; de sportiefste en gezelligste club van Tilburg!

We hebben nog een aantal plekken vrij in de verschillende teams voor zowel de echte beginners als voor de spelers en speelsters die al basketball ervaring hebben. High Five speelt de thuiswedstrijden in de Drieburcht. Daar zijn ook de meeste trainingen. Competitieteams trainen standaard 2 keer per week (met uitzondering van de onder 10 teams, zij trainen 1x per week).  In welke leeftijdscategorie je zit is afhankelijk van je geboortejaar. Lees meer over leeftijdscategorie>>

Je kunt gratis twee proeftrainingen doen waarna je kunt bepalen of je lid wilt worden. Als je wilt mee doen aan proeftrainingen, vul dan het proeftrainingformulier in en stuur het naar de ledensecretaris. Je krijgt dan een uitnodiging voor de training die het beste bij je past. Let wel: meld je altijd eerst aan via de ledensecretaris, want een aantal teams zit al helemaal vol. Het zou natuurlijk vervelend zijn als je voor niets naar de sporthal komt.

Na afloop van de proeftrainingen kun je beslissen of je lid wilt worden. Bespreek dit even met de trainer, maar vergeet ook niet het inschrijfformulier naar de ledenadministratie te sturen.

Benieuwd wat onze jeugdleden van High Five vinden? Lees dan hier hun verhalen!

Contributie
De contributie wordt in drie gelijke delen in drie termijnen geïnd. Dat is op 1 juli, 15 september en 15 december van een lopend verenigingsjaar.

Meedoenregeling/ stichting leergeld
Gemeente Tilburg wil graag dat kinderen kunnen sporten. Bij een laag inkomen kun je in aanmerking komen voor de meedoenregeling of het jeugdsportfonds. Om te weten bij welk inkomen je in aanmerking komt voor de meedoenregeling klik hier.  Beide regelingen kun je aanvragen bij stichting leergeld. Zij zijn maandag t/m donderdag - 09.00 - 12.30 uur bereikbaar via telefoon: 013 5801211. Je kunt ze ook mailen: info@leergeldtilburg.nl

Contact
Heb je nog vragen over de contributie stuur dan een mailtje naar onze penningmeester: penningmeester@highfivetilburg.nl of via ons contactformulier.