Save the date: 15 juni seizoensafsluiting!

Voor degenen die 25 mei hadden geblokkeerd: maak maar weer vrij. Het bestuur van High Five heeft namelijk, in verband met de ramadan, besloten de afsluiting van het seizoen te houden op zaterdag 15 juni. Dan is er in de Drieburcht een rolstoelbasketbalclinic, een toernooitje, de algemene ledenvergadering en de barbecue.

De dag start om 14.30 uur in de zaal, waar spelers van het rolstoelteam een clinic verzorgen. Iedereen die het wil uitproberen, kan plaatsnemen in de aanwezige rolstoelen. De clinic duurt een uur, waarna iedereen - jeugd, senioren en ouders – mee kan doen aan een toernooitje regulier basketbal, of nog even door kan rollen. Tegelijkertijd, om 15.30 uur, start in de skybox van de Finish de jaarlijkse algemene ledenvergadering. Dus wie wil weten hoe de club er voor staat en wie wil meebeslissen over de toekomst van onze mooie basketbalvereniging, kan aanschuiven.

Om 17.30 uur zijn zowel de alv als het toernooi afgelopen en kunnen we met z’n allen genieten van een heerlijke barbecue, die tot ongeveer 20.00 uur duurt.

Wil je deelnemen aan de barbecue, stuur dan voor 5 juni een mailtje naar secretaris@highfivetilburg.nl en vermeld in die mail met hoeveel personen je komt en hoe oud0. Vrijwilligers mogen gratis mee eten, jeugd tot en met U12 betaalt 7,50 euro, de rest betaalt 12,50 euro. Daar krijg je ook twee drankjes voor.

Tijdens de barbecue is het ook mogelijk om tenuetassen in te leveren.

Comments are closed.