Scheidsrechterscommissie

De scheidsrechterscommissie is verantwoordelijk voor alles wat met scheidsrechters te doen heeft op verschillende niveaus. Ze zorgen ervoor dat er cursussen worden gefaciliteerd zodat alle leden (vanaf bepaalde leeftijd) hun diploma kunnen behalen en zodoende ook wedstrijden kunnen fluiten. Tevens plannen en verzorgen ze de begeleiding van de scheidsrechters bij de uitwedstrijden bij andere verenigingen die ze namens de club fluiten.

De scheidsrechterscommissie initieert daarnaast de verdere ontwikkeling van onze scheidsrechters. Want om zo veel mogelijk van onze teams zo hoog mogelijk te laten spelen, is er ook de verplichting om scheidsrechters met een hoger diploma beschikbaar te hebben en in te zetten. Kortom zonder scheidsrechters geen competitie of spelen op een hoger niveau!

De scheidsrechter contactpersoon (SKP) is Jasper Schoonhoven. Voor vragen of opmerkingen kun je hem bereiken op: skp@highfivetilburg.nl

Meld je aan!

Wil je Jasper helpen bij de scheidsrechterscommissie? Fijn! Of wil je je een scheidsrechter diploma halen? Ouders zonder basketball ervaring mogen zich ook altijd opgeven. Leer je gelijk alle regels van het basketball. Wel zo handig als je op de tribune zit bij een wedstrijd van je zoon of dochter ;). Dus aarzel niet en meld je aan via het contactformulier of mail naar skp@highfivetilburg.nl.

Comments are closed.