Sponsorcommissie (vacature)

Weet jij overal een slaatje uit te slaan?

De sponsorcommissie zorgt ervoor dat High Five de nodige extra inkomsten krijgt via ondersteuning uit het Tilburgse bedrijfsleven. Naast het zoeken van sponsors voor de teams bedenken ze (juist!) ook leuke ideeën die door ouders kunnen worden omarmd zoals de wedstrijdbal sponsoren.

Ook alternatieve initiatieven en kanalen worden uitgewerkt om zo de club van de nodige extra financiën te voorzien (bijvoorbeeld de grote clubactie). Door de inzet van de sponsorcommissie zijn we als club niet alleen maar afhankelijk van bijdrages van ouders en leden om iets extra's te kunnen doen of om de jaarbegroting rond te krijgen.

Tijdsinvestering:

  • Gemiddeld 1 uur per week

Meer informatie of aanmelden: vrijwilliger@highfivetilburg.nl

Mocht je een sponsor weten of een leuk idee hebben om verder uit te werken dan kun je dit melden aan onze voorzitter Jasper Schoonhoven. Je kunt hem bereiken door een mail te sturen naar voorzitter@highfivetilburg.nl

Meld je aan!

Ben jij een creatieveling met een commerciële drive? Of heb je juist een heel groot netwerk in het Tilburgse bedrijfsleven wat je wel wil inzetten? Vind je het een kick om bedrijven te benaderen en te overtuigen dat sponsoring van High Five een heel goed plan is?

Meld je dan aan via vrijwilliger@highfivetilburg.nl

 

Comments are closed.