• Click here for English

  Vanaf 2023 organiseert High Five de jaarlijkse internationale “013 Youth Cup” tijdens het weekend van Hemelvaart. Dit toernooi richt zich specifiek op de gemixte U12, MU14 en VU14 teams op landelijk niveau.

  Het streven is daarbij clubs uit te nodigen uit Nederland, België, Luxemburg, Denemarken, Frankrijk, Engeland en Portugal.

  Tijdens dit toernooi zullen de teams gegarandeerd vijf wedstrijden spelen en spelen zij (kruis)finales. Dit alles in een gezellige sfeer met officiële opening, DJ tussen de wedstrijden, prijsuitreiking EN een heuse Pool Party op de zaterdag!

  Op deze pagina vind je meer informatie over het toernooi. Direct inschrijven? Download dan ons inschrijfformulier

  Kosten 
  Om het toernooi te kunnen bekostigen vragen wij 50,- euro inschrijfgeld voor het gehele weekend. Daarnaast werven wij diverse sponsoren om dit toernooi te doen slagen.

  Eten en drinken 
  Tijdens het toernooi bieden we deelnemende teams en toeschouwers aan gebruik te maken van diverse maaltijden voor een voordelige prijs. Zie voor meer informatie ons inschrijfformulier. U kunt op een later tijdstip per mail doorgeven van welke maaltijden u gebruik wilt maken en welke aantallen. Hier gebruik van maken is geheel vrijblijvend.

  Slapen 
  U wordt verzocht zelf een slaapaccommodatie te regelen. Wij kunnen u desgewenst in contact brengen met diverse mogelijkheden.

  Inschrijven
  Download het inschrijfformulier om u in te schrijven voor het internationale High Five 013 Youth Cup toernooi, uiterlijke inschrijfdatum is 28-02-2024.

  Meer informatie
  Bij vragen omtrent deelname kunt u contact opnemen met Dennis van Loon op +31638301645 of stuur een mail.

  Check ook onze socials voor updates en meer informatie!