• Bestuur

  Seizoen 2019-2020 is gestart met een 5-koppig bestuur. Hieronder stellen de bestuursleden zich voor. Op de ALV in mei heeft het bestuur de beleidsvisie gepresenteerd. Het beleid van High Five is samen te vatten als 'de thuisclub' en je treft deze als subcategorie op de site aan.

  E-mail: bestuur@highfivetilburg.nl.

  Van links naar rechts: Joep van der Boom (penningmeester), Krista van Rooijen (secretaris), Eline van der Heijden (wedstrijdsecretaris), Jasper Schoonhoven (voorzitter).

   

 • Jasper Schoonhoven

  Jasper is als voorzitter van High Five verantwoordelijk voor het algemeen beleid en contactpersoon tbv de technische commissie en de sponsoring commissie.

  E-mail: voorzitter@highfivetilburg.nl.

 • Joep van der Boom

  Joep is de penningmeester van High Five. Hij zorgt ervoor dat onze club financieel gezond blijft. Voor vragen over contributie of andere financiĆ«le zaken, kun je contact met hem opnemen.

  E-mail: penningmeester@highfivetilburg.nl

 • Krista van Rooijen

  Krista is de secretaris van High Five. Zij zorgt voor alle communicatie rond de club en legt alle besluiten van het bestuur vast.

  E-mail: secretaris@highfivetilburg.nl.

   

 • Ankie van den Dries

  Ankie is bestuurslid vrijwilligerszaken en zorgt ervoor dat er voldoende vrijwilligers zijn, die een steentje willen bijdragen aan allerlei activiteiten.

 • Eline van der Heijden

  Eline is wedstrijdsecretaris en speelt een cruciale rol in de planning, communicatie en een goed verloop van de wedstrijden.

  E-mail: wedstrijdsecretaris@highfivetilburg.nl.