• Competitie stopgezet
 • Beste leden,

  Eerder berichtten we jullie dat de competities officieel zijn gecanceld. Ook als we weer kunnen gaan basketballen, zal er geen competitie meer gespeeld worden. Er worden ook geen kampioenen vastgesteld. De wedstrijden kunnen in Sportlink blijven staan, als mogelijke oefenwedstrijden als dat weer mag en kan. Misschien heb je gemerkt in de Sportlink-App dat steeds meer verenigingen hun wedstrijden uit het schema laten halen. De situatie wordt daarmee steeds onduidelijker. En de wedstrijdschema’s vertonen steeds meer gaten. Het bestuur heeft daarom besloten om ook alle wedstrijden van de teams van High Five uit Sportlink te laten halen. Dit betekent duidelijkheid voor spelers, ouders en coaches, maar ook voor de gemeente (zaalhuur!).

  Er wordt natuurlijk op de buitenveldjes flink getraind door de jeugdteams. Daarnaast bereiden we ons voor op echt basketbal zodra het weer kan:

  1. We zijn in contact met een groot aantal verenigingen in en buiten Brabant voor oefenwedstrijden en toernooien voor de jeugdteams, zodra het weer kan. Daar kunnen we nog wel wat hulp bij gebruiken. Ben je ouder of senior lid en wil je wel een handje helpen? Meld je bij Wouter de Regt.
  2. Ook voor seniorenteams willen we oefenwedstrijden mogelijk maken; die vragen we echter zelf contact te zoeken met bevriende verenigingen, zodra het weer kan. Wedstrijdsecretaris Hein Coppes zal helpen bij de reservering van de zaal.
  3. Zodra het kan organiseren we (samen met onze sponsor Macron) een clinic met Henk Norel, oud-speler in de Spaanse competitie en van het Nederlands team.

  Hopelijk tot gauw op een buitencourt of in de zaal!