• Contributie

  Wanneer je lid wordt van High Five, dien je jaarlijks contributie te betalen. 

  Op basis van een door de Bond opgestelde leeftijdstabel op geboortejaar wordt bepaald in welke leeftijdscategorie je hoort. De indeling vind je terug op onze website.

  De bondscontributie en bijdrage tenuefonds is meegenomen in de contributie die je aan High Five Tilburg betaalt als je (competitie) spelend lid bent. Er is ook een mogelijkheid om recreatief lid te worden en dus alleen te trainen. Afhankelijk van het lid soort is ook de hoeveelheid trainingen per week bepalend voor de contributie.

  De contributie wordt in drie gelijke delen in drie termijnen geïnd. Dat is op 1 juli, 15 september en 15 december van een lopend verenigingsjaar. Mocht je gedurende een lopend verenigingsjaar (eerste schoolweek tm 1 juni) starten geldt onderstaand schema als richtlijn voor de hoogte van de contributie:

  • 1 juni < start bij High Five < 31 oktober = Contributie volledig seizoen
  • 1 november< start bij High Five < 31 januari = Contributie 2/3 seizoen
  • 1 februari < start bij High Five < 31 mei = Contributie 1/2 seizoen

  Wil je meer trainen dan de reguliere trainingen? Dan kan je hiervoor contact opnemen met tc@highfivetilburg.nl. De TC neemt dan contact met je op en informeert je over alle extra mogelijkheden (en bijbehorende kosten). 

  Meedoen regeling/ stichting leergeld
  Gemeente Tilburg wil graag dat kinderen kunnen sporten. Bij een laag inkomen kun je in aanmerking komen voor de meedoen regeling of het jeugdsportfonds. Om te weten bij welk inkomen je in aanmerking komt voor de meedoen regeling ga je naar: https://www.tilburg.nl/inwoners/laag-inkomen/meedoenregeling/ Beide regelingen kun je aanvragen bij stichting leergeld. Zij zijn maandag t/m donderdag van 09.00 tot 12.30 uur bereikbaar via telefoon: 013 5801211. Je kunt ze ook mailen: info@leergeldtilburg.nl

  Contact
  Heb je nog vragen over de contributie stuur dan een mailtje naar onze penningmeester: penningmeester@highfivetilburg.nl

 • Contributie seizoen 2020-2021