• Corona update 7 oktober
 • De gemeente Tilburg heeft besloten dat vanaf donderdag 8 oktober het dragen van een mondkapje verplicht in alle openbare gemeentelijke accommodaties voor mensen ouder dan 12 jaar. Dat betekent dat iedereen van 13 jaar en ouder die naar de training komt een mondkapje MOET dragen. Geen mondkapje zal betekenen geen toegang. Je komt binnen met een mondkapje en doet dit af pas tijdens het sporten. Bij het verlaten van de sporthal dient het mondkapje weer gedragen te worden.

  Kleed je zo veel mogelijk thuis omKleedkamers zijn geopend, maar door max. 8 volwassenen tegelijk te gebruiken, kinderen niet mee gerekend. Douchen is niet toegestaan en kluisjes blijven vooralsnog gesloten.

   Er wordt met nadruk gevraagd om zoveel mogelijk zelfstandig naar de trainingen te komen. Indien dat niet mogelijk is, kunnen ouders de kinderen afzetten op de parkeerplaats of fietsenstalling en dus niet de sportaccommodatie betreden. Het verzoek is om niet te lang vooraf aanwezig te zijn (max 5 minuten) en na de training weer direct naar huis te gaan. 

  Voor kinderen van de U10 en U12 is halen en brengen (nog) mogelijk. Ouders kunnen (maximaal) 5 min voor aanvang met hun kind meelopen naar de hal op de derde etage en 5 min voor afloop training hun kind opwachten in de hal. Kom niet te vroeg, en respecteer de 1.5 meter. Wacht zo lang mogelijk buiten 

   Wachten in de hal voor de zaal ook niet meer is toegestaan helaas.

  De gemeente heeft kenbaar gemaakt dat er gehandhaafd wordt.
  Wij rekenen op iedereen zijn medewerking. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we kunnen blijven sporten.

   

  Raadpleeg voor een overzicht van alle maatregelen onze pagina Coronamaatregelen