• De laatste thuiswedstrijd van 2023

    Het was alweer onze laatste thuiswedstrijd van 2023.

    Black Eagles stond op laatste plaats en de eerste wedstrijd hadden we met 31 - 96 gewonnen in Rosmalen, dus we speelde veel te gemakzuchtig en Black Eagles speelde met een hele goede instelling, want ze hadden niets te verliezen dachten ze. We kregen veel punten tegen doordat we steeds te laat terug liepen in onze verdediging en veel lay-ups en schoten miste. Met als resultaat dat we maar 35-28 gingen rusten.

    Na de rust bleven we full court verdedigen en iedereen had meer inzet en beleving in de wedstrijd. Met als resultaat 55 -38 tussenstand. Begin van de 4de periode zaten sommige spelers al bij de gedachte van de kampioenswedstrijd op 9 december tegen Tracks Parkstad. Dus Black Eagles kon weer terug in de wedstrijd komen 62-55 .

    Na een noodzakelijke time-out moesten we even alles recht trekken zodat we maar net de overwinning konden binnen halen met als eindstand 70-57.

    We moeten volgend weekend in Hoensbroek echt aan de bak om het kampioenschap van de 1ste competitie helft binnen te kunnen halen. Hopelijk gaat dat lukken als TEAM en als we dezelfde instelling hebben als U14-2 afgelopen weekend , gaat dat vast lukken . 🏀💪