• TRAININGSROOSTER TEAMTEST TRAININGEN 24/25

  Vanaf maandag 6 mei t/m zaterdag 22 juni worden de TeamTest Trainingen voor het seizoen 24/25 georganiseerd! 

  Voor u8-spelers en RECREANT jeugdspelers, die zich ook voor volgend seizoen als recreant hebben opgegeven, verandert er niks: de RECREANT trainingen blijven op de zaterdag, dezelfde tijd en locatie als je gewend bent, en lopen door t/m het einde van dit seizoen.

  Spelers die voor de competitie zijn aangemeld, gaan dus tijdens de TeamTest Trainingen 1x per week trainen in de leeftijdscategorie waarin hij/zij volgend seizoen speelt. Spelers, die deelnemen aan het H5plus Landelijk Programma trainen vaker dan 1x per week. Spelers kunnen eventueel ook gevraagd worden voor een extra training bij een hoger of lager team tijdens de TeamTest Trainingen. Als dit het geval is, dan neemt de trainer of technische commissie contact met je (ouders) op. 

  Op basis van je aanwezigheid bekijken de trainers samen met de technische commissie welk team het beste bij jou past. Dat wil zeggen waar je met veel plezier en op het juiste niveau je favoriete sport kan beoefenen. Het is dus erg belangrijk dat je aanwezig bent. Anders kunnen we je niet indelen en word je automatisch als recreant (niet competitie spelend) lid ingeschreven voor volgend seizoen. We streven ernaar om medio juni de defintieve teamindelingen te kunnen communiceren naar alle leden.

  We proberen daarbij alle recreant instromers, die zich hebben opgegeven om wedstrijden in competitieverband te spelen, te plaatsen in een competitie-team voor volgend seizoen. Dit alles onder voorbehoud: als er veel nieuwe spelers instromen moeten er natuurlijk wel voldoende teams op het passende niveau beschikbaar zijn. Dit is voor een belangrijk deel afhankelijk van het aantal beschikbare trainers, coaches en vrijwilligers voor andere taken binnen de club. 

  Klik op onderstaande link om het aangepaste rooster vanaf 6 mei te bekijken.
  Controleer het trainingsschema goed op jouw geboortejaar om te bekijken op welke dag, tijd en locatie jouw training is. Let daarbij ook goed op dat de locatie, die soms voor een specifieke datum gewijzigd kan zijn. Dit is in het overzicht aangegeven.

  KLIK HIER VOOR HET TRAININGSROOSTER VAN DE TEAMTEST TRAININGEN

  (Of klik op deze link)

  Stoppen?
  Ben je wel lid maar twijfel je of je verder wilt gaan? Je kunt tm 26 mei nog gewoon lekker trainen en dan besluiten of je volgend seizoen verder wilt of niet. Mocht je besluiten te willen stoppen? Meld je dan af door een mail te sturen met daarin je naam naar ledenadministratie@highfivetilburg.nl

  • Let op: afmelden bij een trainer is niet voldoende!
  • Meld je je niet af na 10 juni. Op die datum word je weer ingeschreven bij de bond en ben je ook contributie verschuldigd. Niet vergeten dus!!

  Belangrijk!
  Je ontvangt ook nog een e-mail (op het adres waarmee je ingeschreven staat) met de informatie over de TeamTest Trainingen. Zondag 5 mei nog geen mail ontvangen? Neem dan contact op met ledenadministratie@highfivetilburg.nl, want dat betekent dat je mogelijkerwijs niet juist bent geregistreerd in onze administratie en kunnen we dit herstellen. 

  Vragen?
  Heb je nog vragen? Dan kun je mailen naar tc@highfivetilburg.nl