• High Five is jarig. Onze vereniging werd in 1990 opgericht, als samensmelting van BC Mates en BC Paulus en bestaat nu dus 30 jaar. Dat willen we vieren in het weekend van 5 en 6 september, met twee dagen vol basketbal. En als uitsmijter een oefenwedstrijd van eredivisionist Heroes in onze eigen Drieburcht. 

    Het weekend geldt meteen als ons tipoffweekend. Zaterdag en zondag spelen alle competitieteams vanaf U14 een wedstrijd en zondag is er een clinic voor spelers van de U10 en U12. Op zaterdag komen 13 van onze teams in actie, vanaf 11.25 uur. Die dag wordt afgesloten met een duel tussen onze nieuwe Heren 1, dat in de 2e Divisie speelt, en het eerste team van de Tilburgse studentenvereniging Pendragon, dat een niveau hoger is ingedeeld.  

    Zondag start met de clinic van 11.10 tot 12.40 uur, verzorgd door Devon van Oostrum en Ralf en Mike Schilder en enkele spelers van Heren 1. Daarna is er nog één ronde tipoffwedstrijden, met onder anderen de rolstoelers. En het weekend wordt - als alles goed gaat - afgesloten met een oefenwedstrijd van eredivisionist Heroes. De tegenstander maken we nog bekend. Tijdens die wedstrijd gebeurt er ook nog het één en ander, zoals het million dollar shot in de pauze van de wedstrijd.  

    Klik hier voor het schema van het tipoffweekend. Er volgt nog een tweede schema, waarin ook de scheidsrechters en tafelaars vermeld staan.