• Lidmaatschap

    Hou jij van bewegen én van gezelligheid? Heb je zin in een snelle sport vol actie?

    We hebben nog een aantal plekken vrij in de verschillende teams voor zowel de echte beginners als voor de spelers en speelsters die al basketbal ervaring hebben. High Five speelt de thuiswedstrijden in de Drieburcht. Daar zijn ook de meeste trainingen. Competitieteams trainen standaard 2 keer per week (met uitzondering van de onder 10 teams, zij trainen 1x per week).  In welke leeftijdscategorie je zit is afhankelijk van je geboortejaar. Bij de informatie over de contributie tref je de indeling aan.

    Je kunt gratis twee proeftrainingen doen waarna je kunt bepalen of je lid wilt worden. Als je wilt mee doen aan proeftrainingen, vul dan het proeftrainingformulier in en verzend dit naar de coördinator van de proeftrainingen.

    Je krijgt dan een uitnodiging voor de training die het beste bij je past. Let wel: meld je altijd eerst aan, want een aantal teams zit al helemaal vol. Het zou natuurlijk vervelend zijn als je voor niets naar de sporthal komt.

    Na afloop van de proeftrainingen kun je beslissen of je lid wilt worden. Bespreek dit even met de trainer, maar vergeet dan niet het inschrijfformulier naar de ledenadministratie te mailen.