• Penningmeester gezocht!
 • Binnen het bestuur van High Five zijn we op zoek naar een nieuwe penningmeester. De penningmeester maakt deel uit van het dagelijks bestuur van High Five en legt verantwoording af aan de ALV.

  Samen met de overige bestuursleden ben je verantwoordelijk voor het beleid en bestuur van de vereniging. De hoofdtaak is zorgen dat de uitgaven niet te ver afwijken van de inkomsten. Jij bent de schatkistbewaarder van onze club. Om het makkelijker te maken, maakt High Five gebruik van Sportlink. Hierin zijn de ledenadministratie en de financiƫle administratie aan elkaar gekoppeld.

  De taken op een rijtje:

  • Het innen van de contributie, een proces wat verder helemaal is ingericht in ons software pakket
  • Om het overzicht te houden voer je de administratie
  • Verrichten van betalingen per bank

  Wat vragen we van jou?

  Een GBV (Gezond Boeren Verstand) in de eerste plaats en een ruimte plek in je hart voor High Five. Een administratieve opleiding of beroepsuitoefening is geen must, wel een voordeel bij het maken van planningen. Enige handigheid met een computer is wel echt nodig. Daarnast stem een en ander maandelijks af met het bestuur.

  Wat bieden wij?

  Een mooie plek in het bestuur van High Five - de mooiste basketbalclub van Zuid-Nederland - en daarmee binding met onze club. Verder krijg je een bestuurspolo en een warm bedankje aan het einde van het seizoen.

  Meer weten? Interesse? Stuur dan een e-mail naar penningmeester@highfivetilburg.nl of neem contact op met Joep van der Boom 06 - 20405036