• Hou jij van bewegen én van gezelligheid? Heb je zin in een snelle sport vol actie?

  We hebben verschillende teams voor zowel de echte beginners als voor de spelers en speelsters die al basketbal ervaring hebben. High Five speelt de thuiswedstrijden in de Drieburcht. Daar zijn ook de meeste trainingen, maar er zijn ook trainingen in Sportcentrum de Reeshof en Dongewijkdreef.

  Teams trainen standaard 2 keer per week (met uitzondering van de onder 10 teams en recreantenteams; zij trainen 1x per week).  In welke leeftijdscategorie je zit is afhankelijk van je geboortejaar. Meer info over de indeling in leeftijdscategorieën vind je hier.

  Je kunt gratis twee proeftrainingen doen waarna je kunt bepalen of je lid wilt worden. Vul hiervoor onderstaand formulier in. Je krijgt dan een uitnodiging voor de training die het beste bij je past.

  Let wel: meld je altijd eerst aan, want een aantal teams zit al helemaal vol. Het zou natuurlijk vervelend zijn als je voor niets naar de sporthal komt.

  Na afloop van de proeftrainingen kun je beslissen of je lid wilt worden. Bespreek dit even met de trainer, maar vergeet dan niet het inschrijfformulier naar de ledenadministratie te mailen of aan je trainer te geven.

 • Inschrijfformulier proeftraining