• Tafelcursus seizoen 2020-2021
 • Hallo allemaal,

  Er wordt binnenkort een corona-variant tafelcursus verzorgd door Hein Coppes. De cursus zal ongeveer een uur duren. Bij de cursus zullen de regels bij het tafelen worden uitgelegd en er wordt uitgelegd hoe de klok en de tablet werken. De 24 seconden regel wordt ook kort behandeld. Er is ook tijd om te oefenen.

  Deze cursus is bedoeld voor:

  ·         Nieuwe ouders (alle ouders kunnen ingedeeld worden om te tafelen)

  ·         Alle andere ouders die nog niet kunnen tafelen

  ·         U16 en U18 leden die nog niet kunnen tafelen. Zij zijn verplicht dit te leren, want ze worden ook ingedeeld voor tafeltaken.

  ·         U14 leden die het leuk vinden om dit alvast te leren.

  De cursus is op zaterdag 19 september, 12:00-13:00 uur op veld 3 in de sporthal van de Drieburcht. Na de cursus zijn er veel jeugdwedstrijden zodat ouders en spelers die dat willen gelijk kunnen oefenen met wat ze net geleerd hebben.

  Voor de mensen die daar niet bij kunnen zijn, worden er twee online sessies gehouden, waarschijnlijk via ZOOM, op maandag 21 september, 20:00-21:00 uur en woensdag 23 september 20:00-21:00 uur.

  Als je wilt deelnemen aan een online sessie, dan graag een email sturen aan wedstrijdsecretaris@highfivetilburg.nl met je naam en de sessie waaraan je wilt deelnemen.

  Met vriendelijke groet,

  Bestuur High Five