• Teamindeling 2021-2022

  Beste spelers (en ouders) van High Five,

  De CONCEPT teamindeling voor de teams voor het seizoen 2021 / 2022 is (eindelijk) bekend. Zoals het woord concept al aangeeft is het een voorlopige indeling, die mogelijkerwijs nog op details kan wijzigen bij de start van het nieuwe basketball seizoen (na de zomervakantie).

  We streven natuurlijk om zo volledig mogelijk te zijn en iedereen in te delen bij een geschikt team gelet op niveau en speelplezier. Mocht je nu niet vermeld zijn in een team, er onterecht wel op staan (omdat je je afgemeld hebt), volgens jou in een verkeerd team bent ingedeeld of vragen hebben over de indeling, neem dan contact op met tc@highfivetilburg.nl

  Neem wel even voordat je reageert de aandachtspunten goed door!

  CONCEPT TEAMINDELING SEIZOEN 21/22  (Klik op de link onderaan dit bericht)

  Het trainingsrooster voor de teams wordt momenteel op details afgestemd en zal binnenkort worden gecommuniceerd. De eerste officiƫle trainingsweek is gelijk met de start van de scholen (week van 6 september).

  Aandachtspunten

  We willen je vragen goed te controleren op onderstaande punten (of dit correct / duidelijk is).

  *  REC = speler staat niet aangemeld als competitie spelend en alleen recreatief (trainend);

  *  Een speler kan Recreatief worden ingedeeld vanwege:

  1. Geen competitie in de betreffende leeftijdsklasse;
  2. Speler heeft zelf aangegeven Recreatief te willen spelen;
  3. De teams in de leeftijdscategorie zitten helaas helemaal vol. Op basis van nieuwe instromers / aanmelders wordt bij voldoende spelers na de kerst gekeken of een nieuw competitie team gevormd kan worden;
  4. Speler dient zich nog eerst wat verder in fundamentals te ontwikkelen om aan te sluiten bij competitie team in  betreffende leeftijdsklasse.

  *  Staat er dus geen REC vermeld achter je naam dan word je als competitie spelend lid aangemeld voor volgend seizoen. Mocht dit niet jouw wens zijn dan betekent dat dit niet is doorgekomen bij de Technische Commissie. Neem dan contact op met tc@highfivetilburg.nl 

  *  DISP = voor de speler is bij de bond dispensatie aangevraagd om een jongere leeftijdscategorie mee te doen.  

  *  BANK = speler staat ook ingedeeld om (eventueel) wedstrijden te spelen bij een 2e team. 1e team waar je vermeld staat gaat echter altijd voor, tenzij door de TC hierover specifieke afspraken met je gemaakt zijn.

  *  Geboortejaar = per leeftijdscategorie staat het geboortejaar aangegeven. Check of je bij de juiste leeftijdscategorie bent ingedeeld (uitzondering dispensatie spelers).

  *  Sta je niet bij een team ingedeeld? Dat betekent dat je:

  1. Niet geregistreerd bent in onze ledenadministratie. Neem dan per direct contact op met de TC: tc@highfivetilburg.nl 
  2. Niet bent geweest bij de teamtest trainingen en daarom ook (nog) niet bent ingedeeld. LET OP: dit betekent niet dat je bent uitgeschreven.

  *  Voor indelen bij een team (je bent natuurlijk van harte welkom) neem je contact op met tc@highfivetilburg.nl

  *  Voor alsnog helaas (verlaat) uitschrijven neem je contact op met ledenadministratie@highfivetilburg.nl

  Je krijgt ook nog een e-mail met de teamindeling op het bij ons bekende e-mail adres. Heb je deze over 2 weken nog niet ontvangen? Dan adviseren we je even contact te leggen met ledenadministratie@highfivetilburg.nl , want dan hebben we niet jouw juiste e-mail adres in het ledenbestand.  Ook als je wel mail ontvangt maar helaas uitgeschreven hebt (of wilt inschrijven)  dan is het goed om hierover contact op te nemen met ledenadministratie@highfivetilburg.nl. Je staat dan namelijk nog ingeschreven als lid (met bijbehorende contributie).

  Klik hier om de teamindeling te downloaden.

   

  Met vriendelijke groet,

  Technische Commissie High Five