• Teamtest trainingen seizoen 2021 - 2022
 • Nu we weer naar binnen mogen, gaan we gelijk starten met de TeamTest Trainingen voor het seizoen 20/21. Het bestuur heeft besloten om de trainingen te verlengen tm de start van de zomervakantie!

  TRAININGROOSTER TEAMTEST TRAININGEN (Klik op de link)

  Iedereen gaat trainen in de leeftijdscategorie waarin hij / zij volgend seizoen speelt. Op basis van je aanwezigheid bekijkt de technische commissie samen met de trainers welk team het beste bij jou past. Dat wil zeggen waar je met veel plezier en op het juiste niveau je favoriete sport kan beoefenen. Het is dus erg belangrijk dat je de komende weken aanwezig bent op de trainingen. Anders word je ook niet meegenomen bij de teamindelingen.

  Controleer even goed de legenda onder het trainingsrooster om te bekijken op welke dag, tijd en locatie jouw training is. Spelers kunnen daarnaast ook gevraagd worden voor een extra training. Als dit het geval is, dan neemt de trainer of technische commissie contact op met je ouders. Helaas kunnen de aangegeven U20, U22 en SENIOR categorie nog niet starten met trainingen. Zodra dit weer is toegestaan laten we het natuurlijk gelijk weten!

   

  Lid worden?
  Wil je meedoen met de TeamTest trainingen om bij High Five te komen basketballen, maar ben je nog geen lid van High Five? Dan kun je je aanmelden door een mail te sturen naar tc@highfivetilburg.nl met je naam en geboortedatum. Je ontvangt van ons dan een uitnodiging en we zorgen dat de trainers op de hoogte zijn van je komst.

   

  Stoppen?
  Ben je wel lid maar twijfel je of je verder wilt gaan? Je kunt tm 23 juni nog gewoon lekker trainen om dan te besluiten of je volgend seizoen verder wilt of niet. Mocht je besluiten te willen stoppen? Meld je dan af door een mail te sturen met je naam erin vermeld naar ledenadministratie@highfivetilburg.nl Let op: meld je je niet af dan word je weer ingeschreven bij de bond en ben je ook contributie verschuldigd. Niet vergeten dus!!

   

  Corona regels:
  Bij het deelnemen aan de TeamTest Trainingen ben je verplicht je aan onderstaande regels te houden:

   

  • Houd 1,5 meter afstand van elkaar buiten de trainingen om.
Desinfecteer je handen bij binnenkomst en verlaten van de sporthal.
  • Voel je niet lekker? Blijf thuis!
  • Kom niet eerder dan 5 minuten voor de sportactiviteit binnen bij de sportaccommodatie.
  • Het dragen van mondkapjes is verplicht in de openbare ruimte van de accommodaties.
  • De tribunes zijn gesloten en er mogen dus ook geen toeschouwers bij de training aanwezig zijn
  • Kleedkamers en douches zijn gesloten. Toiletten zijn geopend. Verzoek is om zoveel mogelijk vooraf en na afloop thuis te gaan.
  • Waar mogelijk zijn looproutes in de accommodatie aangebracht, om kruising van verkeer zoveel mogelijk te voorkomen. Houd je hier ook aan.

   

  Heb je nog vragen dan kun je mailen naar tc@highfivetilburg.nl