• Trainingsrooster Teamtesttrainingen is bekend
 • Vanaf 30 mei tm 25 juni 2022 worden de TeamTest Trainingen voor het seizoen 22/23 georganiseerd! Klik op onderstaande link om het aangepaste rooster voor juni te bekijken. Controleer het trainingsschema goed op jouw geboortejaar om te bekijken op welke dag, tijd en locatie jouw training is.

  TRAININGSROOSTER TEAMTEST TRAININGEN

  Iedereen gaat dus tijdens de TeamTest trainingen trainen in de leeftijdscategorie waarin hij / zij volgend seizoen speelt. Op basis van je aanwezigheid bekijkt de technische commissie samen met de trainers welk team het beste bij jou past. Dat wil zeggen waar je met veel plezier en op het juiste niveau je favoriete sport kan beoefenen. Het is dus erg belangrijk dat je aanwezig bent. Anders kunnen we je niet indelen en word je automatisch als recreant (niet competitie spelend) lid ingeschreven voor volgend seizoen.

  Voor alle spelers die dit seizoen als Recreant zijn gestart geldt dat ze aansluiten bij de leeftijdsgroep voor volgend seizoen. We trachten alle recreantleden, die hebben aangegeven dit te willen, te plaatsen in een competitiespelend team. Er is daarbij altijd een voorbehoud gelet op passend niveau / geschikt team en beschikbaarheid vrijwillig technisch kader (trainers en coaches) bij uitbreiding in het aantal teams.

  Spelers kunnen daarnaast ook gevraagd worden voor een extra training bij een hoger of lager team tijdens de teamtest trainingen. Als dit het geval is, dan neemt de trainer of technische commissie contact op met je (ouders).

  Belangrijk!
  Je ontvangt ook nog een e-mail met de informatie over de TeamTest trainingen. Maandag 23 mei nog geen mail ontvangen? Neem dan snel contact op met tc@highfivetilburg.nl,want dat betekent dat je mogelijkerwijs niet juist bent geregistreerd in onze administratie. Kunnen we dit nog snel herstellen voor de start van de trainingen!

  Stoppen?
  Ben je wel lid maar twijfel je of je verder wilt gaan? Je kunt tm 11 juni nog gewoon lekker trainen om dan te besluiten of je volgend seizoen verder wilt of niet. Mocht je besluiten te willen stoppen? Meld je dan af door een mail te sturen met je naam erin vermeld naar ledenadministratie@highfivetilburg.nlLet op: afmelden bij een trainer is niet voldoende. Meld je je niet af voor 11 juni dan word je weer ingeschreven bij de bond en ben je ook contributie verschuldigd. Niet vergeten dus!!

  Basketballen bij High Five Tilburg volgend seizoen?
  Wil je meedoen met de TeamTest trainingen om bij High Five te komen basketballen, maar ben je nog geen lid van High Five? Dan kun je je aanmelden door een mail te sturen naar ledenadministratie@highfivetilburg.nl.Vermeld daarbij je naam en geboortedatum. Je ontvangt van ons dan z.s.m. een terugkoppeling. Zonder vooraf aanmelden (en dus registratie) word je niet meegenomen bij de groepsindelingen naar volgend seizoen.

  Vragen?
  Heb je nog vragen? Dan kun je mailen naar tc@highfivetilburg.nl