• U14-2 is winterkampioen!

  Onze laatste thuiswedstrijd van 2022 tegen Black Eagles.
  Bij een overwinning zouden we ongeslagen kampioen worden, daardoor begonnen we gespannen aan de wedstrijd. 8-6 halverwege de 1ste periode. Na een time-out met de nodige aanwijzingen gingen we beter als TEAM spelen en werd er veel beter verdedigd. Door de goede communicatie van onze captain Noah en door een aantal scores achter elkaar van Daan, Finn, Rens, Luuk, Tijmen, Enver en Dex bouwden we de voorsprong ver uit naar een ruststand van 41-14.

  Na de rust gingen we door met scoren, maar werd er helaas ook nog veel gemist, omdat we niet als TEAM speelden. Door samen te spelen, staan we sterker. Het gaat niet om hoeveel punten je scoort, want we winnen het kampioenschap als team en niet als individu. Een assist is belangrijker dan een score.


 • Dus na een time-out gingen we weer als TEAM spelen en scoorden Ejora, Diaz en Eymen ook.
  In de 4de periode maakten we een 33-0 run met als resultaat het 100e punt door Luuk. De traditie wordt voorgezet dat de scorer van dit 100e punt een taart bakt voor het team. πŸŽ‚ Vorige wedstrijd had Ejora dat punt gescoord, dus zijn moeder had een mooie High Five taart gemaakt.
  Helaas kon Marijn niet bij deze wedstrijd aanwezig zijn, maar ook door zijn inzet zijn we uiteindelijk ongeslagen kampioen geworden. πŸ€πŸ’ͺ
  Eindstand 102-25. Proficiat πŸ₯³ U14-2! • Na de wedstrijd zijn we flink in het zonnetje gezet: een trofee voor iedereen, een grote beker πŸ† en die mooie taart.

  Na de wedstrijd zijn we met de spelers en ouders naar de grote gele M geweest om het kampioenschap te vieren. Dat had het team meer dan verdiend!

  Bedankt spelers en ouders voor jullie inzet en enthousiasme, want daar is de basis gelegd voor dit kampioenschap.

  Op naar de volgende uitdaging! πŸ€πŸ‘

  Coach Koen