• Wedstrijden en teamtaken

    Onderaan deze pagina vind je per week een overzicht van uitwedstrijden, thuiswedstrijden en zaaldiensten (scheidsrechter, tafelen en zaalwacht). Als team ben je verantwoordelijk dat je er bent! Als je niet kunt, dan moet je zelf vervanging regelen. Geef een vervanging uiterlijk 3 dagen van te voren door aan de wedstrijdsecretaris via wedstrijdsecretaris@highfivetilburg.nl

    Het volledige wedstrijdschema voor jouw team vind je bij je eigen team op de website of in de Sportlink app (basketball.nl).

    Tafelen
    We werken met het digitale wedstrijdformulier via Sportlink. Aan het begin van het seizoen worden er informatieavonden gehouden over dit onderwerp, waarin duidelijk wordt uitgelegd hoe het programma werkt (houd aan het begin van het seizoen de website of sociale media in de gaten). Heb je de tafeltraining gemist of wil je het nog terug kijken/lezen? In dit filmpje wordt het allemaal stap voor stap uitgelegd. Daarnaast kun je hier een uitgebreide handleiding vinden. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon eens met iemand meekijken tijdens het tafelen.

    Teamtaken maart - april 2024