• Wedstrijden en teamtaken

  Onderaan deze pagina vind je per week een overzicht van uitwedstrijden, thuiswedstrijden en zaaldiensten (scheidsrechter, tafelen en zaalwacht). Als team ben je verantwoordelijk dat je er bent! Als je niet kunt, dan moet je zelf vervanging regelen. Geef een vervanging uiterlijk 3 dagen van te voren door aan de wedstrijdsecretaris via wedstrijdsecretaris@highfivetilburg.nl 

  Het volledige wedstrijdschema voor jouw team vind je bij je eigen team op de website of in de Sportlink app (basketball.nl).

  Tafelen

  We werken met het digitale wedstrijdformulier via Sportlink. Aan het begin van het seizoen worden er informatieavonden gehouden over dit onderwerp, waarin duidelijk wordt uitgelegd hoe het programma werkt (houd aan het begin van het seizoen de website of sociale media in de gaten).

  Training gemist en toch ge├»nteresseerd? 

  In dit filmpje wordt het allemaal stap voor stap uitgelegd. Daarnaast kun je hier een uitgebreide handleiding vinden. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon eens met iemand meekijken tijdens het tafelen. 

  Wedstrijden en teamtaken oktober

  Let op: Geel betekent dat er scheidsrechters ingezet worden van teams die niet thuis spelen!

  2, 3 en 4 oktober

  9,10 en 11 oktober

  17 oktober

  31 oktober en 1 november

   

  De geel gemarkeerde wedstrijden geven aan dat er gefloten wordt door een of twee scheidsrechters van een team dat zelf niet thuis speelt op die dag.

  De rood gemarkeerde cellen geven een wijziging aan ten opzichte van de eerdere planning.

  Mocht je vragen hebben, dat kan via de wedstrijdsecretaris.